Min bloggliste

tirsdag 28. juni 2011

Lundefugl

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en fantastisk tur på Island i regi av Biofoto Midt-Norge.
Opplevelser i fleng bla. Lundefugler på Nord Europas største fuglefjell
ved navn Latrabjarg,14 km.langt.10 kommentarer:

 1. Nydelige bilder av en svært artig og samtidig flott og fargerik fugl, Anne! Nordvest i Latrabjarg ja! Der oppe hekker visst lundefuglene nogenlunde "normalt" ift. lenger sør. Pga. at havet er i ferd med å bli varmere, har forskere kun funnet en fugl på egg i sør frem til nå. Det samme gjelder for den arktiske terna. Leste dette i Morgunbladid for et par dager siden. Så gøy at dere ble med på BioFoto Midt-Norge sin tur til Island! :-) Flott også å høre at du skriver "fantasisk tur til..."! Gleder meg til flere bilder fra deg, når du får landa! :-) I morgen reiser jeg! :-) Dvs. om 4 timer! :-) Gleder meg vilt!

  SvarSlett
 2. Ønsker deg en riktig god tur Anne-Lise og kos deg masse på Island.

  SvarSlett
 3. Flotte lundefuglbilder. Det er ikke så ofte en ser de i svart hvitt. Har akkurat vært på Runde og der sa de at lundene ikke fikk nok mat til ungene. Så nå trekker de ut i fjordene for å finne mat. Hørtes artig ut med turen til bio foto. Glder meg til flere bilder fra Island.

  SvarSlett
 4. Morro, du har også fotografert lundefugler.Vakre fugler og bilder.Det blir spennende og se flere bilder fra Island.

  SvarSlett
 5. Хорошие фотографии! А птицы просто чудесные и смешные.

  SvarSlett
 6. Dette er jo portretter, ikke fuglebilder. Det er en vesensforskjell mellom de to.

  SvarSlett
 7. Underbara små Puffins och svartvitt förhöjer intresset. Visst är deras färger extraordinära, men allt, eller nästan allt blir djupare och känsligare i sv/v. Snyggt jobbat, ser fram emot fler Islandsbilder!

  SvarSlett
 8. Så flotte bilder, Anne!! Er sikker på at du har hatt en fantastisk tur:)

  SvarSlett
 9. Jeg må nesten le litt å for den turen hadde jeg litt i tankene å, kjenner ingen jo :-( tenke jeg. BioFoto Midt er jo min forening det og så så jeg Anne U hadde vært der å. Tenk du om vi hadde vært trippel Anne på tur, ler litt bare av den jeg .-)

  Men for en fugl, for ei øy og sikker på dere hadde en toppers tur. Fantastiske bilder du viser i alle fall :-)

  Klem

  SvarSlett
 10. Takker alle:)
  Anne: Det hadde vært kjekt om du og var med, trippel Anne, he, he. Var en så fine gjeng med trøndere vi var sammen med. Jeg kjente heller ingen når jeg så det skulle være tur. Så annonserte jeg dette på Facebook om noen ville slå følge med meg. Så ble Anne U med.

  SvarSlett